Partner og netværk

Hos Mit Franske Hjem har vi gode samarbejdspartner

PROFESSIONEL NETVÆRK

Vi er medlem af AMEPI, Apimarket, FNAIM og MLS, som er de største nationale databaser for ejendomsmæglere

Gennem vores medlemskaber har vi adgang til tusindevis af ejendomme på markedet. Alle vores ejendomme er ligeledes synlige på vores samarbejdspartneres hjemmesider.

Alt dette er interessant for vores kunder. For vores købere, kan vi tilbyde et bredt udvalg af ejendomme at vælge imellem. For vores sælgere stiger antallet af potentielle købere, da mange ag vores partnere har adgang til vores ejendomme.

Vi er vant til at arbejde med andre ejendomsmæglere, da det øger vores chancer for at sælge din bolig, eller finde en bolig, der passer til dig.

Partnere

Svensk netværk på den franske Riviera med over 3000 medlemmer. Klubben har været aktiv i 40 år, og tilbyder utallige aktiviteter og brugbar information om det franske samfund.

Den svenske kirke tilbyder børn og familier forskellige aktiviteter, barnedåb, bryllup og lignende. De hjælper og støtter samtidig i svære situationer. Ydermere organiserer de både jul og påskemarkeder årligt.

Konsulatet tilbyder rådgivning og hjælp til svenske statsborgere i forbindelse med kontakt til franske myndigheder. Konsulatet udsteder blandt andet livscertifikater, foreløbige pas og kan efter anmodning oversætte svenske personlige certifikater.

RENOVERING

Svensk renoveringstjeneste, der arbejder med både bygge- og renoveringsprojekter. Tilbyder projektledelse fra A-Z og giver også homestyling. Service på svensk, engelsk og fransk.

Maison sans soucis er dedikeret til ejendomsadministration og vedligeholder sommerhuse i Canton de Fayence og omegn. Service på fransk og engelsk.

Fransk/Britisk arkitekturfirma, der specialiserer sig inden for luksushoteller, restauranter og villaer. Firmaet har 15 års erfaring i faget og gode kvalifikationer. Service på både fransk og engelsk.

Interior Architecture Agency specialiserer sig i ombygning, dekorering og renovering af rum både indenfor og udenfor. Service på engelsk og fransk.

BANK OG FORSIKRING

Handelsbanken i Nice yder hjælp til boligkøb i Frankrig. Andre tjenester er Privat banking og individuelle banktjenester.

Nykredit i Cannes har været til stede på den franske Riviera siden 2003. De tilbyder lån til boligkøb i Frankrig.

SEB Luxembourg tilbyder hjælp med boliglån.

Frankrigs ældste forsikringsselskab med cirka en million kunder. De hjælper dig med at tegne bil-, hus-, sundheds-, og livsforsikring.