Cannes

Cannes er lige med mode, berømtheder, filmfestivaller og smukke strande.

Køb hus eller lejlighed i CANNES

Cannes er vel nok en af de mest kendte og eftertragtede by at købe en lejlighed i, langs den franske riviera. Cannes er lige med mode, berømtheder, filmfestivaller og smukke strande. Hvert år besøger tusindevis af turister byen for at a få et glimt af byen hvor mange rige og kendte har købt deres feriebolig. Cannes er byen med alt hvad hjertet begær mht. shopping, restaurenter, oplevelser, smukke strande, smarte biler og både. At købe en lejlighed i Cannes er både en god investering og et fantastisk sted at holde sin ferie eller have sin helårs sommer bolig. Byen Cannes har omkring 75.000 indbyggere, “les Cannois”. Cannes er et af de få byer i Europa hvor du prisen på din bolig stortset altid vil stige, eftersom ”brandet” Cannes by er stort og velkendt i hele verdenen. Derfor har Mit Franske hjem også mange international kunder der har købt bolig i Cannes igennem os. Ring eller skriv på info@mitfranskehjem.dk  så kan vi også hjælpe dig med at finde den perfekt bolig til dig i Cannes.

Køb bolig med havudsigt i Cannes

Mit Franske Hjem har hjulpet mange danske med at finde en bolig især i Cannes, hvor mange af de lejligheder vi får til salg har havudsigt. I Cannes er havudsigten virkelig værd at tage med da der altid er masser af flotte både at se samt azur blåt vand samt vejret indbyder til en svømmetur. Så på mange både byde havudsigt og en lejlighed med placering tæt på vandet koste meget mere end en lejlighed med havudsigt i fx København. I Canner finder man blandt andet følgende strande: Den længste strækker sig mellem den gamle havn og slutter i Mandelieu, og med den skønne promenade Bocca Cabanam, som blev indviet i 2017. Her findes også den berømte Croisette samt flere berømte hoteller og restauranter. Ud over Port Canto har du strande på begge sider af Palm Beach-halvøen, derudover er det også muligt at tage på udflugt til Îles de Lérins hvor der kan svømmes fra klipper i en meget flot natur.

Cannes centrum

Udover at være en jetsetter by og med rige og berømte så har Cannes centrum bevaret meget af sin gamle charme fra middelalderen. Med Romantisk pladser og flot gammel arkitetur.  I den gamle bydel Suquet ligger restauranter tæt op af hinanden, og markedet på Marché Forville er den fantastisk og farverigt besøg.

Bolig i MANDELIEU-LA-NAPOULE OG LE CANNET

Mellem Cannes og Frejus ligger Mandelieu-La-Napoule og Le Cannet. Disse områder er der især mange som køber huse og lejligheder i, hvis de gerne vil være tæt på sportaktiviteter såsom golfbaner, padel-tennis, sejlerkurser, vandsport, ridning, vandreturer og meget mere.

Le Cannet

Området ligger tæt på Cannes, hvilket er en enestående mulighed for dem, der leder efter et mere roligt og naturrigt område for deres nye bolig. Både englændere og skandinaver køber gerne villa med pool og havudsigt i denne charmerende by, der ligger tæt på vandet.