Antibes

Antibes er en smuk gammel by med masser af charme og historie.

Køb af hus eller lejlighed i Antibes

Antibes er en smuk gammel by med masser af charme og historie. Her er klimaet super behageligt hele året rundt, dette er med at have gjort byen til et danskerne mange favorite steder at købe hus eller lejlighed langs den Franske Riviera. Der er mange flotte gamle og broge og slotte fra middelalderen i Antibes og byen oser af traditioner og ægte sydfransk stemning.

Det er blevet meget populært at købe hus eller lejlighed i Antibes for dem som ønsker havudsigt i nærheden da byen nærmest ligger med 180 grader havudsigt med vand på 3 sider. Så vi har hos Mit Franske hjem masser af boliger til salg i Antibes med havudsigt og kun få meter fra havet.

Når du køber bolig i Antibes køber du dig også ind i stykke kulturhistorie. Mange kendte malere såsom Picasso, Renoir og Monet har haft køb bolig i Antibies og byen tiltrækker stadig mange mange kunstelskere, dette skyldes især det flotte landskab og de unikke boliger som finde i Antibes.

Ved køb af bolig i Antibes vil du altid på få minutter kunne gå til den gamle by i området. Her finder du de brostensbelagte gader og gyder samt masser af små hyggelige restauranter, torve og det provencalske Marché-marked. Antibes er på mange måde både en meget traditionel, eksklusive og gammel bydel, men i dag er byen meget kendt og vi har rigtig mange international kunder som vælger at købe hus eller lejlighed i Antibes.

Mange mennesker køber en ejendom i Antibes. Antibes er en meget attraktiv by at købe en ejendom i. Mit Franske Hjem har oftes mellem 50-100 boliger til salg i Antibes området. Vi er eksperter i området og kan hjælper gerne med at finde den perfekt bolig til dig i Antibes uanset om det er en ferielejlighed eller et helårsvilla med swimmingpool og tennisbane. Udover at det er skønt område at opholde sig i, så er en bolig i Antibes også vist sig at være en fantastisk investering. Priserne er steget markant over årene samtidig med at det er et af de mest populære at områder at udleje sin bolig i fx via Airbnb eller booking.com når man ikke selv benytter den. Disse lejligheder og huse i Antibes bliver revet væk.

Køb af bolig i JUAN-LES-PINS OG CAP D'ANTIBES

Lige ved siden af Antibes ligger jetset byen Juan-les-Pins. Dette var engang en ukendt og stille fiskerby, men i dag er det blandt her man finder masser af luksus brands luksus hoteller samt kasioner. Hvis du har en bolig i JUAN-LES-PINS eller CAP D’ANTIBES kan du også glæde dig over at du hvert år kan nyde den verdenskendte Jazz festival, hvor mange internationale kunstner optræder. Derudover så finder du naturlivis nogle af den franske rivieras bedste natklubber og flotteste strande i dette område. Så med en lejlighed eller hus Antibes så er du tæt på det hele stand, butikker, bjerge, natteliv og lufthavnen.

Bo i Cap d’Antibes

Cap d’Antibes er en halvø med mange rigtig smukke strande. At gå rundt om øen tager kun nogle få timer pga. de smukke kyststi, her kan du også spotte kæmpe hotellet Cap-Eden-Roc som regnes for at være et af de mest luksuriøse hoteller i verden.